time fishing fly

sve za mušičarenje

Najčešća pitanja

Dajemo odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja.


Kako da znam kolika je cena poštarine za moju narudžbinu?

U zavisnosti od težine pošiljke kurirske službe određuju cenu dostave na Vašu adresu. Cenovnik dostave možete pogledati na sajtovima kurirskih službi sa kojima sarađujemo.


Sta se dešava sa pošiljkom ukoliko se u vremenu iporuke ne nalazim na adresi (na poslu sam , u gradu i sl.)?

Prilikom registracije na našem sajtu, obavezni ste da ostavite Vaš broj telefona. Naša preporuka je da to bude broj mobilnog telefona.  Telefon, između ostalog, služi kako bi Vas kurir kontaktirao ukoliko niste na naznačenoj adresi. Tom prilikom možete se dogovoriti direktno sa kurirom o mestu i vremenu preuzimanja paketa.


Za koje vreme ću dobiti pošiljku koju sam naručio?

Slanje pošiljki vrši se svakim radnim danom u 15.00h. Pošiljke koje se naruče tokom vikenda biće poslane u ponedeljak do 15.00h. Pošiljke se šalju ekspres kurirskom službom koja garantuje isporuku narednog dana od dana slanja (osim nedeljom).


Kako se vrši plaćanje robe koju sam naručio?

Nakon porudžbine možete uplatiti novac na naš račun, nakon čega ćemo Vam poslati robu. Takođe, omogućili smo Vam i plaćanje pouzećem, što znači da novac možete platiti kuriru po preuzimanju paketa. Ukoliko lično preuzimate robu u našoj prodavnici, robu možete platiti u gotovom ili uz pomoć platnih kartica.